Startfest voor elke pre-starter, starter en startup in Gent

Jaarlijks organiseert De Startersfabriek Startfest, een dag volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en startup

Op Startfest maken we je wegwijs in het Gentse starterslandschap. We doen dit samen met onze expert-partners en elf zorgvuldig geselecteerde rolmodellen uit de Gentse ondernemerswereld. Aan de hand van praktische workshops, inspirerende verhalen & ervaren ambassadeurs, gaan we samen met jou in dialoog met een nieuwe generatie ondernemers.  

Wat kan je zoal verwachten van Startfest? Ontdek het via deze aftermovie van Startfest2018!

Dé 11 Gentse rolmodellen

De 11 rolmodellen

11 Gentse rolmodellen Startfest 2018

Elf archetypen die symbool staan voor de Gentse ondernemerswereld en de diversiteit van de Gentse ondernemers/starters: dat zijn dé 11 Gentse rolmodellen! Ze werden voorgesteld aan het grote publiek op donderdag 29 maart 2018 tijdens de tweede editie van het Startfest. Meer weten over onze rolmodellen Ontdek het HIER!

Rolmodellen die inspireren

We zullen met De Startersfabriek het komende jaar actief communiceren vanuit deze rolmodellen met bedoeling dat zij jullie - starters en prestarters in Gent -  inspireren in jullie ondernemerschap. 

'Rolmodellen zijn ontzettend belangrijk om starters en prestarters te inspireren de stap naar ondernemen te zetten. Ze kunnen getuigen vanuit hun ervaring, hun expertise zodat anderen makkelijker de sprong naar ondernemerschap durven maken.' Mathias De Clercq, schepen van haven, economie en ondernemen.

Startfest 2019

We zijn momenteel al volop bezig met de voorbereidingen voor Startfest 2019. Van zodra er meer nieuws is, dan vind je dat hier.