Open beurs voor starters

Wil je een eigen zaak starten of ben je net zelfstandige geworden en zit je met vragen? Op het Starterssalon kan je terecht voor allerlei nuttig advies, je kunt er netwerken én andere beginnende ondernemers ontmoeten. Het is een gratis beurs die elke 2de en 4de dinsdag van de maand plaatsvindt van 14u tot 17u.

OPGELET: Wij zijn verhuisd naar een nieuwe tijdelijke locatie! Vanaf nu kom je naar het Starterssalon in de Ferdinand Lousbergskaai 32.

Gratis advies van experten

Het Starterssalon is er voor elke (pre)starter, startup en prille groeier in Gent. Wil je starten als zelfstandige? In hoofdberoep of in bijberoep? Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Heb je hulp nodig bij het opstellen van je businessplan? Wil je je sociale bijdragen berekenen?

Dan zit je goed in het Starterssalon! Je kan er terecht bij verschillende expert-partners voor gratis informatie en advies rond verschillende thema's: boekhouding, marketing, financiering, personeel, formaliteiten en vergunningen, ...
Kom langs en ontmoet er in de babbelhoek al even enthousiaste starters die je boeien, inspireren en verder op weg kunnen helpen. Ideaal om te netwerken en een community op te bouwen. De toegang is gratis en je krijgt er een hapje en drankje bovenop!

Starterssalon

 gratis advies voor starters in Gent

Starterssalon 

Het volgende Starterssalon gaat door op dinsdag 26 juni van 14u tot 17u in de Ferdinand Lousbergskaai 32.
Je kan er de volgende 13 partners ontmoeten. Klik en ontdek met welke expertise deze partners je kunnen verderhelpen.  

VDK Bank, Startupverzekering, SBB Accountants, Xerius, Cultuurloket, Securex, Dropsolid, Accountancy Partners, Senior Consultants VlaanderenAgentschap Innoveren en Ondernemen, Think With PeopleOOG (Stad Gent), Coachingent.

Dit is voorlopig het laatse Starterssalon. Het eerste Starterssalon na de zomer vindt plaats op 11 september.

Waar beginnen?

  1. Aan de ingang van de Lousbergsfabriek vind jevia het scherm een overzicht van alle aanwezige partners op het Starterssalon. Deze partners zijn ingedeeld in zithoeken per thema.
  2. De thema’s vind je terug op de themaborden aan de muur: marketing, financiering, formaliteiten, netwerking, innovatie en incubatie, coaching, opleiding en juridisch.
  3. Is de expert van jouw keuze even bezet? Geen probleem! Maak ondertussen kennis met andere (pre)starters in de babbelhoek tegenover de bar. Je kan er gezellig babbelen, van elkaar leren & elkaar inspireren en ondertussen genieten van een hapje en een drankje!
  4. Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Vind je niet meteen de expert-partner die je zoekt? Spreek gerust iemand aan. Om het even wie. We zijn er allemaal om je verder te helpen en je te verbinden met de juiste partner.

Alternatieven?

Kan je je op dinsdag moeilijk vrijmaken? Of is de expert-partner van jouw keuze niet aanwezig op het Starterssalon?
Geen probleem! 

Vind je match online via FoundME, een kersvers matchmaking platform dat werd ontwikkeld door een Gentse startup. Ook ons digitaal platform is er voor jou. Elke dag van de week. 24u op 24u. Snel & eenvoudig!

Maak HIER je startersprofiel aan via FoundME.

  • Krijg toegang tot een ruim netwerk van deskundigen. 
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de partner van jouw keuze.
  • Maak deel uit van een globaal ecosysteem.

Heb je enkel vragen voor andere starters? Of over de werking van De Startersfabriek? Dan kan je ook elke vrijdag tussen 9u en 12u terecht in onze Babbelhoek.

 't Is een match!