Open beurs voor starters

Wil je een eigen zaak starten of ben je net zelfstandige geworden en zit je met vragen? Op het Starterssalon kan je terecht voor allerlei nuttig advies, je kunt er netwerken én andere beginnende ondernemers ontmoeten. Het is een gratis beurs die elke 2de en 4de dinsdag van de maand doorgaat van 14u tot 17u. Nog tot en met eind mei vindt het Starterssalon plaats in het Salon in NEST (tweede verdiep in de oude bib). Vanaf juni verhuist het Starterssalon naar een andere locatie. Meer info volgt later.

Gratis advies van experten

De Starterssalons zijn er voor elke (pre)starter, startup en prille groeier in Gent. Wil je starten als zelfstandige? In hoofberoep of in bijberoep? Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Heb je hulp nodig bij het opstellen van je businessplan? Wil je je sociale bijdragen berekenen?

Dan zit je goed in het Starterssalon! Je kan er terecht bij verschillende expert-partners voor gratis informatie en advies rond verschillende thema's: boekhouding, marketing, financiering, personeel, formaliteiten en vergunningen, ...
Kom langs en ontmoet er in de babbelhoek al even enthousiaste starters die je boeien, inspireren en verder op weg kunnen helpen. Ideaal om te netwerken en een community op te bouwen. De toegang is gratis en je krijgt er een hapje en drankje bovenop!
 

Starterssalon

 gratis advies iedereen die een zaak wil starten in Gent

Starterssalon #11

Het volgende Starterssalon gaat door op dinsdag 27 februari van 14u tot 17u in het Salon in NEST (oude bib).
Je kan er de volgende 12 partners ontmoeten. Klik en ontdek met welke expertise deze partners je kunnen verderhelpen.  

Ulule, BNP Paribas Fortis, PartenaSBB Accountants & Adviseurs, OOG (Stad Gent), Xerius, DB2 Value Creation, Innovatiecentrum, Senior Consultants Vlaanderen vzw, Voka Oost-VlaanderenLUDI educatieve winkel & Yasmin Dewilde Coaching.

Waar beginnen?

  • Aan de ingang van het Salon vind je een overzicht van alle aanwezige partners op het Starterssalon. Deze partners zijn ingedeeld in zithoeken per thema.
  • De thema’s vind je terug op de themaborden aan het plafond: marketing, financiering, formaliteiten, netwerking, innovatie en incubatie, coaching, opleiding, juridisch,
  • Is de expert van jouw keuze even bezet? Geen probleem! Maak ondertussen kennis met andere (pre)starters in de babbelhoek tegenover de bar. Je kan er gezellig babbelen, van elkaar leren & elkaar inspireren en ondertussen genieten van een hapje en een drankje!
  • Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Vind je niet meteen de expert-partner die je zoekt? Spreek gerust iemand aan. Om het even wie. We zijn er allemaal om je verder te helpen en je te verbinden met de juiste partner.

't Is een match!