Open beurs voor starters

Wil je een eigen zaak starten of ben je net zelfstandige geworden en zit je met vragen? Op het Starterssalon kan je terecht voor allerlei nuttig advies van experten rond verschillende thema's waarmee je te maken krijgt bij het opstarten van je zaak. Het is een gratis beurs op geregelde tijdstippen plaatsvindt in onze Lousbergfabriek (F. Lousbergskaai 32). 

Gratis advies van experten

Het Starterssalon is er voor elke (pre)starter, start-up en prille groeier in Gent. Wil je starten als zelfstandige? In hoofdberoep of in bijberoep? Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Heb je hulp nodig bij het opstellen van je businessplan? Wil je je sociale bijdragen berekenen?

Dan zit je goed in het Starterssalon! Je kan er terecht bij verschillende expert-partners voor gratis informatie en advies over allerlei thema's: boekhouding, marketing, financiering, personeel, formaliteiten en vergunningen, ... 
Kom zeker eens langs. De toegang is gratis en je krijgt er een hapje en drankje bovenop!

Starterssalon: vind je perfecte match

 vind je perfecte match

Eerstvolgende Starterssalon : 22 januari 2019, 17u - 20u

Ontdek hier welke partners je kan ontmoeten op het volgende Starterssalon.

KBC bank & bolero crowdfunding, Hello Crowd, SecurexStartup verzekering, OOG, Dienst Werk, Senior Consultants Vlaanderen, Accountancy Partners, Foodies Arena, VLAIO & BOIP.

Waar beginnen?

  1. Aan de ingang van de Lousbergfabriek vind je via het scherm een overzicht van alle aanwezige partners op het Starterssalon. Deze partners zijn ingedeeld in zithoeken per thema.
  2. De thema’s vind je terug op de themaborden aan de muur: marketing, financiering, formaliteiten, netwerking, innovatie en incubatie, coaching, opleiding en juridisch.
  3. Is de expert van jouw keuze even bezet? Geen probleem! Maak ondertussen kennis met andere (pre)starters in de babbelhoek tegenover de bar. Je kan er gezellig babbelen, van elkaar leren & elkaar inspireren en ondertussen genieten van een kleine knabbel en een drankje!
  4. Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Vind je niet meteen de expert-partner die je zoekt? Spreek gerust iemand aan. Om het even wie. We zijn er allemaal om je verder te helpen en je te verbinden met de juiste partner.

Alternatieven?

Kan je er niet bij zijn? Of is de expert-partner van jouw keuze niet aanwezig op het Starterssalon?
Geen probleem! 

Vind je match online via FoundME, een kersvers matchmaking platform dat werd ontwikkeld door een Gentse startup. Ook ons digitaal platform is er voor jou. Elke dag van de week. 24u op 24u. Snel & eenvoudig!

Maak je startersprofiel aan via FoundME.

  • Krijg toegang tot een ruim netwerk van deskundigen. 
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de partner van jouw keuze.
  • Maak deel uit van een globaal ecosysteem.

Heb je vragen over de werking van De Startersfabriek? Of suggesties? Dan kan je elke vrijdag tussen 9u en 12u terecht in onze Babbelhoek.

 't Is een match!