Open beurs voor starters

Wil je een eigen zaak starten of ben je net zelfstandige geworden en zit je met vragen? Op het Starterssalon kan je terecht voor allerlei nuttig advies van experten rond verschillende thema's waarmee je te maken krijgt bij het opstarten van je zaak. Het is een gratis beurs die geregeld plaatsvindt in onze Lousbergfabriek (F. Lousbergskaai 32) van 17u tot 19u.  Schrijf je hier in.

Gratis advies van experten

Het Starterssalon is er voor elke (pre)starter, start-up en prille groeier in Gent. Wil je starten als zelfstandige? In hoofdberoep of in bijberoep? Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Heb je hulp nodig bij het opstellen van je businessplan? Wil je je sociale bijdragen berekenen?

Dan zit je goed op het Starterssalon! Je kan er terecht bij verschillende expert-partners voor gratis informatie en advies over allerlei thema's: boekhouding, marketing, financiering, personeel, formaliteiten en vergunningen, ... 
Kom zeker eens langs tussen 17u en 19u. De toegang is gratis. Inschrijven is niet verplicht, maar we zouden het wel heel tof vinden ;-)

Inschrijven kan hier.

Starterssalon: vind je perfecte match

 vind je perfecte match

Eerstvolgende Starterssalon : 3 december 2019, 17u - 19u

Deze keer kan je al je vragen loslaten op volgende expert-partners:

SBB Accountants & Adviseurs, COACHINGENT, Senior Consultants Vlaanderen, Divergent, Smart, Tentoo, Lexlitis, InSites Consulting, Lorrie Works, Stad Gent (OOG), BOIP en securex.

Schrijf je hier in.

Waar beginnen?

  1. Aan de ingang van de Lousbergfabriek vind je via het scherm een overzicht van alle aanwezige partners op het Starterssalon - ingedeeld per thema.
  2. Is de expert van jouw keuze even bezet? Geen probleem! Maak ondertussen kennis met ons of met andere (pre)starters in de babbelhoek tegenover de bar.
  3. Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Vind je niet meteen de expert-partner die je zoekt? Spreek gerust iemand aan. Om het even wie. We zijn er allemaal om je verder te helpen en je te verbinden met de juiste partner.