Open beurs voor starters

Wil je een eigen zaak starten of ben je net zelfstandige geworden en zit je met vragen? Op het Starterssalon kan je terecht voor allerlei nuttig advies, je kunt er netwerken én andere beginnende ondernemers ontmoeten. Het is een gratis beurs die elke 2de en 4de dinsdag van de maand doorgaat van 14u tot 17u. Nog tot en met eind mei vindt het Starterssalon plaats in het Salon in NEST (tweede verdiep in de oude bib). Vanaf juni verhuist het Starterssalon naar een andere locatie. Meer info volgt later.

Gratis advies van experten

De Starterssalons zijn er voor elke (pre)starter, startup en prille groeier in Gent. Wil je starten als zelfstandige? In hoofdberoep of in bijberoep? Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Heb je hulp nodig bij het opstellen van je businessplan? Wil je je sociale bijdragen berekenen?

Dan zit je goed in het Starterssalon! Je kan er terecht bij verschillende expert-partners voor gratis informatie en advies rond verschillende thema's: boekhouding, marketing, financiering, personeel, formaliteiten en vergunningen, ...
Kom langs en ontmoet er in de babbelhoek al even enthousiaste starters die je boeien, inspireren en verder op weg kunnen helpen. Ideaal om te netwerken en een community op te bouwen. De toegang is gratis en je krijgt er een hapje en drankje bovenop!

Workshop 'Crowdfunding'

Ben je van plan om een crowdfunding project te starten, maar je weet niet goed hoe? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat crowdfunding exact inhoudt?
Kom dan zeker tijdens Starterssalon#14 naar de workshop 'Crowdfunding'. Deze zal doorgaan in het Salon van 15.00u tot 17.00u.
Partner Ulule helpt je hiermee verder!
Meer info en inschrijven om deel te nemen aan de workshop vind je HIER.
 

Starterssalon

 gratis advies voor starters in Gent

Starterssalon #14

Het volgende Starterssalon gaat door op dinsdag 24 april van 14u tot 17u in het Salon in NEST (oude bib - Graaf van Vlaanderenplein 40).
Je kan er de volgende 16 partners ontmoeten. Klik en ontdek met welke expertise deze partners je kunnen verderhelpen.  

Ulule, VLAIO, BNP Paribas Fortis, Baker Tilly BelgiumSBB accountantst-heater, Startupverzekering, Gentrepreneur, LudiHoreca Agency, Yasmin Dewilde Coaching, Senior Consultants Vlaanderen vzw, Coachingent, Voka Oost-Vlaanderen, Strinnlab en OOG.

Waar beginnen?

  1. Aan de ingang van het Salon vind je een overzicht van alle aanwezige partners op het Starterssalon. Deze partners zijn ingedeeld in zithoeken per thema.
  2. De thema’s vind je terug op de themaborden aan het plafond: marketing, financiering, formaliteiten, netwerking, innovatie en incubatie, coaching, opleiding en juridisch.
  3. Is de expert van jouw keuze even bezet? Geen probleem! Maak ondertussen kennis met andere (pre)starters in de babbelhoek tegenover de bar. Je kan er gezellig babbelen, van elkaar leren & elkaar inspireren en ondertussen genieten van een hapje en een drankje!
  4. Is er iets niet duidelijk? Heb je vragen? Vind je niet meteen de expert-partner die je zoekt? Spreek gerust iemand aan. Om het even wie. We zijn er allemaal om je verder te helpen en je te verbinden met de juiste partner.

Geen tijd?

Kan je je overdag moeilijk vrijmaken? Of is de expert-partner van jouw keuze niet aanwezig op het Starterssalon?
Geen probleem! 

Ons digitaal platform is er voor jou. Elke dag van de week. 24u op 24u. Snel & eenvoudig!

Maak HIER je startersprofiel aan.

  • Krijg toegang tot ons ruim netwerk van deskundigen. 
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de partner van jouw keuze.
  • Ontvang een antwoord binnen de 2 werkdagen.

 't Is een match!