Voor het derde jaar op rij geven we heel prille Gentse starters de kans om GRATIS hun handel- of horecaconcept uit te testen in The Box. Van 29 april t.e.m. 26 mei kan je hen aan het werk zien in het plug & play handelspand in de Dampoortstraat 47.

Al benieuwd? Hieronder kan je zien wie dit jaar zijn tijdelijke intrek neemt in The Box en wat ze precies in petto hebben! 

Zero Waste Lunches - Damian Reid

Damian verwent je graag met 'Carribean Baked Goods'. Begin je al te watertanden? Check dan zeker zijn Instagram!

Damien Reid

Damien Reid in The Box 2019

Groesting

Groesting verwent je met een oogstrelend groestje, soepje en toetje. Groesting is lekker vegetarisch eten met veel groenten van de lokale (bio)boer, korte keten, desgewenst met een passend streekbiertje. Check de groestige woensdagen en reserveer via Groesting. Zin in meer? Groesting komt koken op jouw droomlocatie: woonkamer, feestzaal, bedrijf, tuin of een zonnig plekje in het bos.

groesting.jpg

groesting

Gingerlo

Evelien Gerlo stelt je in The Box graag haar 100% natuurlijke likeur op basis van biologische gember voor. Reken op een gratis degustatie en de nodige informatie omtrent haar concept. Bovendien maak je kans op een giftbox van Gingerlo. Deze giftbox bevat 1 fles Gingerlo (70cl), Stickers, 10% kortingsbon en een persoonlijke Thank You card.
Wil je graag eens met deze likeur aan de slag gaan? Ermee experimenteren en overheerlijke cocktails maken? Dat kan op zondag 19 mei van 16u tot 17. Inschrijven is gratis maar wel verplicht en kan via de Facebook-pagina of in The Box zelf, bij de Gingerlo stand. Doen!

gingerlo.jpg

Ik ben in de tuin

Evelien Bauduin zorgt met 'Ik ben in de tuin' voor tuincoaching en tuinontwerp. Tijdens haar deelname in The Box wil ze je graag warm maken om je balkon, terras of stadstuin om te toveren tot een urban jungle!

Foto Ik ben in de tuin

Ik ben in de tuin in The Box 2019

Davai Delicious Dumplings

Davai staat voor plantaardige dumplings: een heerlijke vulling omringd door deeg. Hun doel? Meer variatie brengen in de plantaardige keuken.

davai.jpg

Meizoen

Vanessa Verhofstadt stelt je graag Meizoen voor: upcycling van meubels en het ontwerpen van inplak fotoboeken. In The Box wil ze een lifestyle store inrichten met duurzame, ecologische en eerlijke producten. Wij zijn alvast benieuwd!

Foto Vanessa Meizoen

Meizoen in The Box 2019

Griet Hinderyckx

Griet ontwerpt schoenen en tassen in haar eigen lederatelier. Haar label 'Griet Hinderyckx- shoe and bag design' staat voor handgemaakt design: schoenen, tassen, accessories en interieurobjecten, voornamelijk gemaakt uit overstock leder. Mode met een geweten!

FOTO Griet Hinderyckx

Griet Hinderyckx in The Box 2019

Tinspireert

Tinnie Vermeir geeft coaching en workshops voor persoonlijke groei en creatieve ontwikkeling. Ze brengt mensen graag in verbinding met zichzelf en met anderen. Zodat ze bewuster, speelser én met meer zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Daarvoor zet ze creatieve werkvormen, stressverlagende technieken (vnl. mindfulness) en gesprek in. Iets voor jou? Lees meer op www.tinspireert.be

Tinnie tinspireert

Tinspireert in The Box 2019

Handen Helen

Nood aan een momentje ontspanning? Even uit je hoofd? Even weer je lijf voelen en spanning loslaten in je rug, nek, schouders, hoofd en/of armen? Je bent meer dan welkom op Kristel haar massagestoel! Reserveren voor een stoelmassage kan, maar hoeft niet. Meer info: Stoelmassages | Gent | Handen Helen.

Handen Helen

Handen Helen in The Box 2019

De Rode Ajuin

Stephanie is de enige 100% orthomoleculaire traiteur in het Gentse. Met de Rode Ajuin bereidt ze voedsel volledig vrij van gluten, zuivel en additieven. De missie van De Rode Ajuin? “Rijkelijk” terug introduceren in je leven door rijkelijke smaak, rijkelijke textuur en rijkelijke kleur opdat jij rijkelijk kan genieten van overheerlijk voedsel. Bestel, haal af en binnen de 10 minuten rijkelijk gezond bij jou op tafel. wil jij ook gezond eten zonder ongemakken? Kom dan langs in The Box!

Bestellen kan op de rodeajuin.be

Jill Maria Platteaux

Jill Maria Platteaux heeft een jarenlange ervaring als styliste, makeup-en & hairartist. Ze is graag jouw partner bij het samenstellen van jouw ideale make-up look, feest-of bruidskapsel. En dit alles doet ze met veel liefde en passie voor het vak.
Wil je zelf de kunst van het maquilleren en opsteken leren, jouw skills bijschaven of ben je nog op zoek naar inspiratie? Schrijf je dan in voor een van de workshops of trainingen.

Jill Maria Platteaux

Jill Maria Platteaux in The Box

Studio AMA

Studio AMA is een labo voor ethische mode. Soraya biedt naast duurzame kledij ook workshops aan om duurzaam gebruik van kledij centraal te stellen.

Foto Studio AMA

Studio AMA in The Box 2019