Oprichter Jeroen De Man en CEO Dirk Dewulf

Unpaid

Dirk stapte eerder dit jaar in een bestaande starter na 20 jaar bij banken en mediaspelers gewerkt te hebben. Wij stelden hem enkele vragen.
Ben je zelf een Starter die graag eens in de kijker staat? Wij luisteren graag naar jouw verhaal, contacteer ons.
Gentse starter Jeroen Vereecke van De Leiding cvba

De Leiding

De Leiding is een sociale coöperatie die de drankvoorziening op evenementen en in de horeca wil verduurzamen. Jeroen Vereecke vertelt over dé uitdaging van een sociale onderneming.
Gentse starter Atelier Watt

Atelier Watt

Marie vertelt hoe ze haar droom omzette naar realiteit: Atelier Watt, ontwerpbureau met atelier voor iedereen met toffe ideeën, een focus op lokaal produceren en circulair design.
Gentse starter An Boone - Mr Manchette

Mr. Manchette

An Boone maakt met Mr. Manchette stijlvolle mannenhemden. Ze wil mannen overtuigen open te staan voor eerlijke en ecologische mode. Hoe? Dat deelt ze in haar verhaal.
Gentse starters Stef en Gill Nimmegeers - Bothrs

Bothrs

Bij Stef en Gil Nimmegeers begon het allemaal aan de ontbijttafel… Lees het startersverhaal van twee broers op hun excentrieke pad om de digitale wereld te veroveren.
Maarten - Studio Mowk

Studio Mowk

Maak kennis met Maarten. Hij waagde drie jaar geleden dé grote sprong naar zelfstandige in hoofdberoep met Studio MOWK. "Het is al een enorme leerschool geweest" zegt hij.
Xan en Louis - Two Fish

TWO FISH

TWO FISH: 1 DJ duo, 2 verschillende sociaal statuten. Ontdek in hun verhaal welk statuut Xan en Louis kozen, waarom en wie hen daarbij heeft geholpen.

Pagina's