Gentse starter Hadisa Suleyman

Estate of Mind

Hadisa Suleyman is 28 en mama van 2. Ze koos bewust voor het ondernemerschap om het evenwicht te kunnen bewaren tussen werk en privé.
Gentse starter Johan Engels

NOLOXBOX

Johan Engels zat na 27 jaar werken als hulpverlener aan het einde van zijn Latijn. Hij waagde de sprong naar een zelfstandige onderneming, maar deed dat niet alleen...
Ben je zelf een Starter die graag eens in de kijker staat? Wij luisteren graag naar jouw verhaal, contacteer ons.
Gentse starter Sofie Dhaenens

Capiche Surtitling

Sofie Dhaenens startte in mei 2017 haar eigen bedrijf Capiche Surtitling. Een jaar later vertelt ze ons dat al bezig is met de voorbereidingen voor een tweede bedrijf!
Foto Gentse starter Marie Rondou

Baker

Marie Rondou startte vorig jaar met 'Baker', geboortezorg op maat. Ze vertelt hoe belangrijk de steun van vrienden, familie, partners & mede-ondernemers voor haar was (en is).
Gentse starter BE O VERSMARKT / VERSBAR

BE O VERSMARKT / VERSBAR

Een brandend verlangen om aan te tonen dat het ANDERS kan zette Henri Vercruysse ertoe aan om te starten met ondernemen. Lees verder en ontdek zijn tips voor toekomstige starters!
Gentse starters Coaster consulting

Coaster consulting

Een stevige vriendschap, een zot idee en twee Mojito’s. Meer was er niet nodig voor Wim Van Leeuwen en Kevin Picalausa om Coaster consulting op te starten. Wim vertelt...
Gentse starter Lauralatté

Lauralatté

Sinds 2017 rijdt Laura Debussche rond met haar koffiebakfiets in combinatie met haar job als therapeute. Ze vertelt waarom ze hiervoor gekozen heeft en waarom ze er zo van houdt!

Pagina's