Vanier header

VANIER

VANIER is een coöperatief digitaal korte keten platform die producten van Oost-Vlaamse boeren en lokale producenten naar horeca en retail in regio Gent brengt.
Francois De Kock

Phoenix23

François startte in april 2018 zijn eerste bedrijf op na enkele tegenslagen met éénmanszaak. Hij biedt persoonlijke, collectieve en spirituele ontwikkeling bij nieuwe projecten.
Ben je zelf een Starter die graag eens in de kijker staat? Wij luisteren graag naar jouw verhaal, contacteer ons.
Oprichter Jeroen De Man en CEO Dirk Dewulf

Unpaid

Dirk stapte eerder dit jaar in een bestaande starter na 20 jaar bij banken en mediaspelers gewerkt te hebben. Wij stelden hem enkele vragen.
Gentse starter Jeroen Vereecke van De Leiding cvba

De Leiding

De Leiding is een sociale coöperatie die de drankvoorziening op evenementen en in de horeca wil verduurzamen. Jeroen Vereecke vertelt over dé uitdaging van een sociale onderneming.
Gentse starter Atelier Watt

Atelier Watt

Marie vertelt hoe ze haar droom omzette naar realiteit: Atelier Watt, ontwerpbureau met atelier voor iedereen met toffe ideeën, een focus op lokaal produceren en circulair design.
Gentse starter An Boone - Mr Manchette

Mr. Manchette

An Boone maakt met Mr. Manchette stijlvolle mannenhemden. Ze wil mannen overtuigen open te staan voor eerlijke en ecologische mode. Hoe? Dat deelt ze in haar verhaal.
Gentse starters Stef en Gill Nimmegeers - Bothrs

Bothrs

Bij Stef en Gil Nimmegeers begon het allemaal aan de ontbijttafel… Lees het startersverhaal van twee broers op hun excentrieke pad om de digitale wereld te veroveren.

Pagina's