De Startersfabriek maakt elke starter in Gent wegwijs

De Startersfabriek wil elke pre-starter, starter, startup en prille groeier in Gent wegwijs maken in de wirwar van organisaties die specifieke professionele ondersteuning of begeleiding kunnen bieden.

Vandaag telt De Startersfabriek al 100+ professionele organisaties met een specifieke dienstverlening voor starters.  En hun aantal neemt elke dag toe. De Startersfabriek wil daarmee hét uniek digitaal platform in Gent zijn voor alle pre-starters, starters, startups en groeiers.

Daarnaast wil De Startersfabriek ook starters in Gent ook fysiek dichter bij elkaar brengen, zodat ze elkaar beter kunnen vinden én helpen.

Tot slot zal De Startersfabriek ervoor zorgen dat de aangesloten partners elkaar beter leren kennen en via co-creatie nieuwe projecten ontwikkelen die de starters in Gent nog beter tegemoet zullen komen.

Heb je een idee voor mogelijke samenwerking met De Startersfabriek?
Starten in Gent doe je niet alleen!
Ontmoet andere starters, spreek af met een partner naar keuze en ga verder aan de slag met je onderneming!

Starter vindt partner

Ben je op zoek naar iemand die jouw vragen kan beantwoorden? De Startersfabriek koppelt je graag met de juiste partner.

Starter vindt starter

Ben je er ook van overtuigd dat je veel kunt leren van andere starters? Sluit je dan aan bij de community van De Startersfabriek.

Partner vindt partner

Ben je als partner op zoek naar synergieën met andere partners in Gent? Dan ben je bij De Startersfabriek aan het juiste adres.

Nog niet overtuigd van het aanbod? Kom langs tijdens één van onze events in NEST

Spring eens binnen tijdens een Starterssalon, een open beurs voor alle starters in Gent.
Of schrijf je in voor Startfest, ons jaarlijks event volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en startup!

 

Bereikbaarheid

Te voet

Wie in en rond het centrum van Gent woont, kan best te voet komen. NEST is de tijdelijke invulling van de oude bib op het Graaf van Vlaanderenplein (40).

Fiets

Snel en goedkoop naar De Krook doe je met de fiets. Er zijn verschillende fietsenstallingen op het Woodrow Wilsonplein.

Openbaar vervoer

De Lijn heeft een uitstekend aanbod om je naar NEST te brengen (halte Gent Zuid). Alle informatie en dienstregelingen vind je op www.delijn.be/gent.