• businessidee
  • businessplan
  • groei
  • netwerking
Op 2 mei worden de toonaangevende ondernemers, waaronder dé Student-Ondernemer van het jaar, in de schijnwerpers gezet op de Gentrepreneur Awards.

Gentrepreneur Awards

In elk van ons zit een idee of kriebel waarmee je aan de slag kan. Daarom toont Gentrepreneur jaarlijks op de Gentrepreneur Awards dat je ook op jonge leeftijd al je creativiteit, talent en goesting kan omzetten in een onderneming of project dat je voldoening geeft én waar anderen inspiratie uit kunnen putten. Vorig jaar kroonden ze vijf toppers tot dé Gentrepreneurs van het jaar, waaronder voor de zesde keer de Gentse Student-Ondernemer van het Jaar. Ook in 2018 – op 2 mei om precies te zijn – zetten ze in de Gentse Handelsbeurs weer een aantal toonaangevende jonge rolmodellen in de schijnwerpers, die dag in dag uit tonen dat jong zijn en ondernemen of ondernemend in het leven staan hand in hand gaan. 

Kom op 2 mei naar de Gentrepreneur Awards en weet als eerste wie de winnaars zijn! Inschrijven kan hier.

Dé Gentse Student-Ondernemer

Hieronder de genomineerden voor dé Gentse Student-Ondernemer. Jij kan meebepalen wie de winnaar wordt!

Wie van deze genomineerden moet volgens jou een award winnen en een jaar lang extra in de spotlights gezet worden en anderen inspireren? Naast dé Gentse Student-Ondernemer kan er ook nog gestemd worden op vier andere categoriën: duurzame duizendpoot, machtige maker, geduchte groeier en inspirerend initiatief. Stem hier!

gentrepreneur awards
Gepubliceerd op dinsdag 10 april 2018