• informatie
  • opleiding
We hebben bij De Startersfabriek heel wat nieuws in petto voor 2019. We geven een beknopt overzicht van wat je zeker moet onthouden.

Startblokken: nieuwe thematische werking

Vanaf dit jaar zullen we ons meer focussen op specifieke thema's: de Startblokken. Gedurende een bepaalde periode werken we daarbij rond een bepaalde topic. Dat onderwerp trekken we dan zoveel mogelijk door in ons volledig aanbod. Zowel offline, via workshops en Starterslunches. Als online, aan de hand van relevante content (blogartikels).

Starterssalon: advies op maat

Vanaf februari passen we de periodiciteit van de Starterssalons aan. Niet meer op élke tweede en vierde dinsdag van de maand. Wel op geregelde tijdstippen, afgewisseld met de (nieuwe) Starterslunches en onze andere events.
Ook zijn er enkel nog avondsessies, van 17u tot 19u, omdat we merken dat er meer nood is aan contactmomenten na de kantooruren. Wie graag overdag langskomt, kan nog altijd terecht in de Babbelhoek. Elke vrijdag van 9u tot 12u.

Verder blijft het opzet van de Starterssalons ongewijzigd. Het eerste Starterssalon volgens 'het nieuwe regime' vindt plaats op dinsdag 5 maart.

Starterslunch: expertise op je boterham

Tijdens een Starterslunch kan je al je vragen stellen rond een bepaald thema (zie Startblokken). Je smult ondertussen van een eenvoudige maar lekkere lunch. Aansluitend kan je deelnemen aan een workshop waarbij we - samen met onze expert-partners - op een interactieve manier aan de slag gaan.

Wat is het verschil met een Starterssalon? Daar kan je terecht voor vragen rond verschillende thema's (vb marketing, financiering, ruimte, verzekeringen, ...). Op de Starterslunch richten we ons op één specifiek onderwerp (vb pitching, crowdfunding, ondernemingsplan, ...).

De eerste Starterslunch belicht het thema 'idee-ontwikkeling'. Daarna kan je je licht opsteken tijdens de 'Workshop: Hoe bescherm je jouw idee of creatie?'
Iets voor jou? Schrijf je snel nog in, er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Gepubliceerd op dinsdag 15 januari 2019