level up@north sea port

level up sessies startersfabriek

De Startersfabriek neemt fakkel Level Up Sessions over

De Startersfabriek neemt de fakkel over van GentBC die de voorbije jaren met succes de Level Up Sessions in Gent lanceerde. 4 Sessies passeerden reeds de revue. We willen deze fijne traditie van meetups in eer houden door de bloeiende start-upscène in Gent op regelmatige basis samen te brengen rond boeiende thema’s. En zo de Gentse start-ups helpen om 'the next level' te bereiken. 
Wij zijn alvast enthousiast. We hopen dat jullie dat ook zijn en blijven! 

Volgende sessie: 3 september 

Op welke manier kan je als Gentse start-up de havenbedrijven helpen in de snel veranderende wereld van transport, logistiek, ... ? Waar zijn er samenwerkingen mogelijk? 

Kom op 3 september naar de Level Up Session in de Haven van Gent en maak kennis met de havenbedrijven uit het Gentse en daarbuiten!

Programma Level Up @ North Sea Port

Praktisch

Locatie
Bezoekerscentrum North Sea Port: Rigakaai 1 - 9000 GENT

Deelnameprijs
60 Euro per deelnemer (inclusief BTW, kosten én een exemplaar van het boek 'Corporate Venturing' van Dado Van Peteghem en Omar Mohout)

Inschrijven
Enkel na persoonlijke uitnodiging. Je hebt geen uitnodiging gekregen, maar bent wel een echte Gentse start-up of een havenbedrijf? Laat het ons dan weten via startersfabriek@stad.gent.