Level Up Sessions: netwerking voor Gentse start-ups en scale-ups

 netwerking voor Gentse start-ups en scale-ups

De Startersfabriek neemt fakkel Level Up Sessions over

De Startersfabriek nam in 2018 de fakkel over van GentBC die de voorbije jaren met succes de Level Up Sessions in Gent lanceerde. 4 Sessies passeerden er de revue. De Startersfabriek wilde deze fijne traditie van meetups in eer houden door de bloeiende start-upscène in Gent op regelmatige basis samen te brengen rond boeiende thema’s. En zo de Gentse start-ups helpen om 'the next level' te bereiken. 
Zo vond er al 2 succesvolle edities plaats; in de Gentse haven op 3 september 2018, en aan de Gentse Zuiderpoort op 13 februari 2019.

Volgende sessie: 23 mei

Op 23 mei brengen we opnieuw de Gentse start-ups & scale-ups samen. Deze keer stelt Crunch Analytics de deuren open voor een debat rond de vraag: 'Welke opportuniteiten bieden data voor schalende start-ups?' met 

Een economie die steeds meer wordt gedreven door data biedt opportuniteiten voor elke schalende start-up / scale-up. Vanuit welke perspectieven kijk je naar data in je organisatie en welke tools kan je gebruiken? Waar zitten enkele quick wins of dien je daarentegen een voldragen strategie uit te werken?  Deze en aanvullende topics worden tijdens deze tweede sessie van de Startersfabriek Level-Up Sessions besproken.

Schrijf je in en schuif aan voor een boeiend gesprek met panelleden die behoren tot technologiebedrijven die ‘data ademen’. We gaan na hoe ze deze topics hebben benaderd in hun respectievelijke onderneming. Samen bieden we zo een antwoord op enkele conrete en veelgestelde vragen als:

  • Wat zijn de kenmerken van een datagedreven onderneming? Hoe groei je een datacultuur in je bedrijf?
  • Welke technische onderbouw heb je nodig om het datagedreven karakter van je bedrijf te ondersteunen?
  • Hoe structureer taken en rollen om deze cultuur te ondersteunen?
  • Op welke manier is data een onderdeel van je product? En hoe gebruik je data om je bedrijfsprocessen te verbeteren?
  • Hoe kan je data monitariseren rekening houdend met confidentialiteit en privacy normen?

Na deze sessie zou je een ruimer begrip moeten hebben verkregen van de vele manieren waarop je met data in een start-up / scale-up aan de slag kan.

Programma Level Up @ Crunch Analytics

  • 17.30u: Ontvangst
  • 17.50u: Verwelkoming door Olivier De Cock, manager De Startersfabriek
  • 18.00u: Inleiding door Laurent Mainil, co-founder & CEO Crunch Analytics
  • 18.15u: Panelgesprek met Silverfin, LinkedIn en into.care
  • 20.00u: Netwerkmoment met 'food & drinks'

Praktisch

LOCATIE
Crunch Analytics | Rodelijvekensstraat 28/bus 002, 9000 Gent

DEELNAME
35 euro p.p. (incl BTW, food & drinks)

INSCHRIJVEN
Inschrijven is verplicht en kan enkel na persoonlijke uitnodiging. Je hebt geen uitnodiging gekregen, maar bent wel een echte Gentse digitale start-up of scale-up? Laat het ons dan weten via startersfabriek@stad.gent.