level_up_de_krook.png

Level Up Sessions De Startersfabriek

De Startersfabriek neemt fakkel Level Up Sessions over

De Startersfabriek neemt de fakkel over van GentBC die de voorbije jaren met succes de Level Up Sessions in Gent lanceerde. 4 Sessies passeerden reeds de revue. We willen deze fijne traditie van meetups in eer houden door de bloeiende start-upscène in Gent op regelmatige basis samen te brengen rond boeiende thema’s. En zo de Gentse start-ups helpen om 'the next level' te bereiken. 
Wij zijn alvast enthousiast. We hopen dat jullie dat ook zijn en blijven! 

Samenwerking met De Krook & Krookcafé

De Startersfabriek organiseert de eerste van deze nieuwe lichting Level Up Sessions in samenwerking met De Krook. De eerstvolgende sessie zal plaatsvinden op dinsdag 26 juni in het Krookcafé, waar kenniscreatie en kennisdeling de klok zwaait. De Krook is net als De Startersfabriek zelf nog een jonge start-up en heeft dus ook nog heel wat in haar mars. 

Volgende sessie: dinsdag 26 juni 2018

Thema van de avond is de Gentse start-upcultuur: 'Waarom kiezen meer en meer start-ups voor Gent als uitvalsbasis? Zit hier iets in het drinkwater of zijn er andere redenen? We zoeken het samen uit!'

Programma

  • 18u00: Ontvangst in het Krookcafé met drankje en knabbel
  • 18u20: Verwelkoming door Thimo Thoeye (De Krook) en Olivier De Cock (De Startersfabriek) met toelichting van de opzet en toekomstplannen met De Krook en Level Up
  • 18u40: Bruno Vandegeguchte (Scale-ups.eu) over Supernova en Scale-ups.eu
  • 18u50: Brecht Lootens (stad Gent) brengt de Gentse start-upscene in beeld
  • 19u10: Panelgesprek onder leiding van moderator Thimo Thoeye (De Krook) over de Gentse start-upcultuur. Panelleden: Ingrid Willems (Datascouts), Gents rolmodel Startersfabriek 2018 Wouter Vermeylen (Yesplan), Karen Boers (Startups.be) en Eric Kenis (3K, auteur Hoek Af)
  • 20u10: Netwerking met verdere knabbels en babbels én met Conversation Starter
  • 22u00: Einde

Praktisch

Locatie: Krookcafé: De Krook - Miriam Makebaplein 1 - 9000 GENT

Deelnameprijs: 35 euro per deelnemer

Inschrijven kan enkel na persoonlijke uitnodiging. Je hebt geen uitnodiging gekregen, maar bent wel een echte Gentse start-up? Laat het ons dan weten: startersfabriek@stad.gent.